Varmt välkommen till Carins garn & broderi

Varmt välkommen till Carins garn & broderi

Varmt välkommen till Carins Garn & Broderi, vår butik i den idylliska byn Bungamåla strax utanför Dångebo i Tingsryds kommun. Vår välfyllda butik med garner och broderier fyller dina behov för att skapa underbara handarbeten. De populäraste garnleverantörena samarbetar med Carins garn och broderi vilket ger oss en unik lösning med garn till beställning av ett otroligt stort sortiment av de bästa  garnerna. Bland våra  återförsäljare finns  Permin, Järbo, Svarta fåret, Viking garn, Tee-tee  cewec, Sandnes och många fler. Efter ett besök i vår webb-butik så har du förmodligen hittat det du söker, men om du söker efter något som du inte funnit i vår butik så tveka inte att kontakta oss så skall vi göra vårt bästa för att se till att hitta garnet eller lotsa dig till en likvärdigt garn

Snart stundar tioårs jubileet av Smålands gemytligaste butik av garn broderi och arbetsro. Till sommaren 2017 laddar vi upp med många bra erbjudanden, priser och tävlingar så följ oss på webben och Facebook så du inte missar din chans att fynda kvalitets garner till småländska priser till högsta kvalitet.
När ni besöker butiken kommer vi att ta hand om er på bästa sätt och lovar en  personlig service med inspiration och värme i garnbutikernas unikaste miljö med närhet till den fina småländska landskapet och en vacker natur du kan njuta av under ditt besök.